Skip to Content

I normally share what sessions are interesting from an integration perspective. I have done it again this year.
Yesterday at my SAP Integration QA I shared my list of the sessions to attend. You can see the video below

Or see the list below

Session ID   Title Session Type Time Room
CPL801 Road Map for SAP API Management and SAP API Business Hub Road Map Session (30min) 11:00 – 11:30 Road Map Q&A 2, CC8
CPL105 CIO Guide: The SAP Vision for Integrating Our Cloud Applications Lecture (1hr) 12:15 – 13:15 L7
CPL202 Integration Architectures for Hybrid System Landscapes Lecture (1hr) 14:45 – 15:45 L16
HBD226 How Companies Can Benefit from Automated Unit Tests in SAP HANA Lecture (1hr) 14:45 – 15:45 L10
PERS1153 Mentor showflow Personal Appointment 16:00 – 16:30 showflor
CPL809 Road Map for SAP Process Orchestration Road Map Session (30min) 17:00 – 17:30 Road Map Q&A 3, CC8
CPL143 Supercharge Your SAP S/4HANA with Machine Learning on SAP Cloud Platform Lecture (1hr) 17:15 – 18:15 L2
NET53638 Getting Started with SAP Predictive Analytics Networking Session (30min) 17:30 – 18:00 Networking Session 1, Show Floor
Wedensday
CPL266 Reuse of Cloud Integration Content with SAP Process Orchestration Hands-On Workshop (2hr) 11:00 – 13:00 H4
PERS1154 Mentor showflow Personal Appointment 11:30 – 12:00 showflor
NET54840 SAP Integration Trends Networking Session (30min) 12:30 – 13:00 Networking Session 5, Show Floor
CPL263 SAP API Management Best Practices Hands-On Workshop (2hr) 14:30 – 16:30 H4
CPL236 Hybrid Cloud Integration with SAP: A Global Corporate Journey at BAT Lecture (1hr) 17:00 – 18:00 L11
Thursday
CPL809 Road Map for SAP Process Orchestration Road Map Session (30min) 16:15 – 16:45 Road Map Q&A 3, CC8

I will be at the mentor booth on the show floor, come by and say hi.

If there is any sessions that I’m missing please share below.

 

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply