SAPDevCenter.pngCourtesy of SAP HANA Chief Product Expert Thomas Jung, here is a list of SAP HANA developer related sessions at SAP TechEd 2016:


DEV100 – Overview of SAP’s Development Platform for SAP HANA and SAP Cloud (2 hour lecture)

  • Las Vegas (2 options): Wednesday, Sep 21 from 8 – 10 AM, Thursday, Sep 22 from 8 – 10 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 9:15 – 11:15 AM

Click here for more info and to add to your agenda

TEC201 – SAP HANA Extended Application Services: From Classic to Advanced Model (1 hour lecture)

  • Las Vegas (2 options): Tuesday, Sep 20 from 4 – 5 PM, Wednesday, Sep 21 from 8 – 9 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 4:30 – 5:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV204 – What’s New in Native Application Development with SAP HANA (1 hour lecture)

  • Las Vegas (2 options): Tuesday, Sep 20 from 9:15 – 10:15 AM, Thursday, Sep 22 from 9:15 – 10:15 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Wednesday, Oct 5 from 2:30 – 3:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda


DEV161 – Intro to SAP HANA Extended Application Services (2 hour hands-on)

  • Las Vegas (2 options): Tuesday, Sep 20 from 12:30 – 2:30 PM, Thursday, Sep 22 from 4:30 – 6:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Wednesday, Oct 5 from 4:00 – 6:00 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV107 – Introduction to the SAP Web IDE for SAP HANA (1 hour lecture)

  • Las Vegas (2 options): Wednesday, Sep 21 from 3:15 – 4:15 PM, Friday, Sep 23 from 10:30 – 11:30 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 3:15 – 4:15 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV607 – Get a First Look at SAP Web IDE for SAP HANA (1 hour CodeJam mini-edition)

  • Las Vegas: Thursday, Sep 22 from 11:15 – 12:15 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Friday, Oct 7 from 10:15 – 11:15 AM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV703 – Migrating Apps Between Models of SAP HANA Extended Application Services (30 min. Code Review)

  • Las Vegas: Tuesday, Sep 20 from 3:00 – 3:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Wednesday, Oct 5 from 3:00 – 3:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV160 – Intro to SAP HANA Database Development with Deployment Infrastructure (2 hour hands-on)

  • Las Vegas (2 options): Wednesday, Sep 21 from 4:30 – 6:30 PM, Thursday, Sep 22 from 2:00 – 4:00 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 4:30 – 6:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

ITM111 – Development Process and Software Logistics in XSA in SAP HANA (1 hour lecture)

  • Las Vegas (2 options): Tuesday, Sep 20 from 2:45 – 3:45 PM, Thursday, Sep 22 from 10:30 – 11:30 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 9:00 – 10:00 AM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV162 – SQLScript: Basics (2 hour hands-on)

  • Las Vegas (2 options): Tuesday, Sep 20 from 3:00 – 5:00 PM, Thursday, Sep 22 from 10:30 – 12:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Wednesday, Oct 5 from 4:00 – 6:00 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV264 – SQLScript: Advanced Concepts (2 hour hands-on)

  • Las Vegas (2 options): Wednesday, Sep 21 from 2:00 – 4:00 PM, Friday, Sep 23 from 10:30 – 12:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Friday, Oct 7 from 4:30 – 6:30 PM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV707 – SQLScript: Common Patterns, Part 1 / DEV708 – SQLScript: Common Patterns, Part 2 (30 min. Code Review)

  • Las Vegas: Wednesday, Sep 21 from 11:15 – 11:45 AM

Click here for more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Thursday, Oct 6 from 10:30 – 11:00 AM

Click here for more info and to add to your agenda

DEV608 – SQLScript: How to Analyze Problems (1 hour CodeJam mini-edition)

  • Las Vegas: Thursday, Sep 22 from 4:00 – 5:00 PM

Click herefor more info and to add to your agenda

  • Bangalore: Friday, Oct 7 from 3:15 – 4:15 PM

Click here for more info and to add to your agenda

Note: I will include the dates and times for the sessions in Barcelona as soon as this information becomes available.

To register for SAP TechEd and for a copy of the full list of sessions, visit:

Las Vegas

Bangalore

Barcelona

For a quick overview of additional activities for developers attending SAP TechEd, click here.

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply