Skip to Content
Author's profile photo Former Member

Language ZH is not installed in the system. Cannot activate Best Practice 1511 OP

We have install S/4HANA 1511 OP (FSP0).

We intend to activate Best Practice for US V1.

We are getting error Language ZH is not installed in the system, Cannot activate

Assigned tags

      5 Comments
      You must be Logged on to comment or reply to a post.
      Author's profile photo Tim Ibe
      Tim Ibe

      Please check Note 2292425.

      Author's profile photo Petrica Avdei-Mina
      Petrica Avdei-Mina

      Hello,

      How did you solve the error? I have run in to the same error, the difference is that I want to activate DE best practice!

      Any help will be very much appreciated!

      PS. The note mentioned by Tim Ibe didn't help, as I have applied it at the beginning of the activation.

      Thank you in advance!

      Kind regards,

      Peter A.

      Author's profile photo Tim Ibe
      Tim Ibe

      Hi Peter,

      have you also followed the manual steps listed in the note? It should solve your problem, it did for me in all versions i installed. 

      Which content version are you installing?

      You can also check the installation data of your current step in the Building Block Builder and remove the irrelevant languages manually.

      Best regards,

      Tim.

      Author's profile photo Petrica Avdei-Mina
      Petrica Avdei-Mina

      Hi Tim!

      Thank you for your replay!

      I have installed SAP S/4HANA 1511 SP STACK 2, the last one on market. So S4CORE is sp2 and the manual activities don't apply to me. I have checked it. the message is: The neccessary changes already came via support package. Report execution not required anymore.

      The error occurred at the building block J98 (xx), when activating BP_OP_ENTPR_S4HANAX_DEV2

      activation BP.png

      If there is no other way, can you please guide me on how to remove irrelevant languages manually?

      Thank you!

      Author's profile photo Tim Ibe
      Tim Ibe

      Hi Peter,

      you still have to run the report with FPS02.

      Also compare the Admin Guide under "Activating your solution"

      Administration Guide for the Implementation of SAP S/4HANA, on premise edition (1511 FPS 2)

      Best regards,

      Tim.