Skip to Content

Palais.jpg

Welcome to Barcelona!


There is only one day left before TechEd 2015 in Barcelona starts officially. When it comes to API Management there is already a lot you can learn on the first day.


Lectures, hands-on and other sessions on SAP API Management on day 1 (Tuesday, November 10):

Session ID

Session Type

Duration

Title

Speakers

Session Date/Time

EXP27319

Expert Networking Session

½ hr

End-to-End Scenario: From Back-End to API Management

Martin Bachmann

3:30pm – 4pm
(Lounge 2, Showfloor)

INT804

Lecture

1 hr

Road Map Q&A: SAP API Management

Carsten Bönnen

11:30am – 12:30pm
(Hall 7, Road Map Q&A 4)

4:30pm – 5:30pm
(Hall 7, Road Map Q&A 1)

INT103

Lecture

1 hr

Apply REST with SAP API Management

Carsten Bönnen

2:15pm – 3:15pm
(L5)


On a related note if you are interested in SAP API Management you may also be interested in SAP Gateway. This said you will find the following sessions interesting on day 1.


Lectures, hands-on and other sessions on SAP Gateway on day 1 (Tuesday, November 10):

Session ID

Session Type

Duration

Title

Speakers

Session Date/Time

INT802

Road Map Q&A

1 hr

Road Map Q&A: SAP Gateway

Martin Bachmann

12:30pm – 1:30pm

(Hall 7, Road Map Q&A 2)

INT260 Hands-On 4 hrs Develop an E2E Integration Scenario with SAP Gateway, SAP HANA, and SAPUI5

Thomas Meigen,

Bjoern Woppmann, André Fischer, Agasthuri Doss

2:30pm – 6:30pm

(H8)


TechEdMorning.jpg

Get Ready for Day 2!!!

Lectures, hands-on and other sessions on SAP API Management on day 2 (Wednesday, November 11):


Session ID

Session Type

Duration

Title

Speakers

Session Date/Time

INT269

Hands-On

2 hrs

SAP API Management: On Demand and on Premise

Martin Bachmann

Carsten Bönnen

12:15pm – 14:15pm
(H8)

INT600

Mini Code Jam

1 hr

Build Your First SAP Gateway App (OData) with SAP API Management

Carsten Bönnen

4:15pm – 5:15pm
(Hall 7, CodeJam Mini-Edition 2)

Lectures, hands-on and other sessions on SAP Gateway on day 2 (Wednesday, November 11):

Session ID

Session Type

Duration

Title

Speakers

Session Date/Time

INT260

Hands-On

4 hrs

Develop an E2E Integration Scenario with SAP Gateway, SAP HANA, and SAPUI5

Thomas Meigen,
Bjoern Woppmann, André Fischer, Agasthuri Doss

2:30pm – 6:30pm
(H4)

INT802

Road Map Q&A

1 hr

Road Map Q&A: SAP Gateway

Martin Bachmann

3pm – 4pm
(Hall 7, Road Map Q&A 1)

/wp-content/uploads/2015/11/day3_828954.jpg

Last but not least… Day 3…


Lectures, hands-on and other sessions on SAP API Management on day 3 (Thursday, November 12):


Session ID

Session Type

Duration

Title

Speakers

Session Date/Time

INT269

Hands-On

2 hrs

SAP API Management: On Demand and on Premise

Martin Bachmann

Carsten Bönnen

11am – 1pm
(H1)

Thanks for tuning in and enjoy your evening event tonight. Hope to see you all soon… latest at TechEd 2016.

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply