Skip to Content

Are you ready for the SAP TechEd in Las Vegas?

Every year you have to think about on scheduling your time and get the most from the TechEd, this is the most important and complicated part; too many interesting sessions but unfortunately you haven’t any doppelganger.

I would like to share with the community my agenda in order to give some inputs to other attandees.

This year I will focus on HANA developments, but I’ve also decided to include few sessions on UI5 and IoT.

As usual I prefer to be overbooked in order to have always a valid alternative.

Something that I find really useful is also the possibility to select your preferred speakers, these will help you to monitor their sessions and do not miss any opportunity to learn from them.

Sessions
Session ID Title Session Type Time
Tuesday, October 20, 2015
UX701 Better, Faster Coding with SAP Web IDE Code Review (30min) 10:15 a.m. – 10:45 a.m.
EXP27230 Build SAPUI5 Applications Using SAP Web IDE Networking Session (30min) 10:30 a.m. – 11:00 a.m.
DEV163

Code Better with ABAP in Eclipse (speaker)

Hands-On Workshop (2hr) 11:15 a.m. – 01:15 p.m.
UX704 Navigate from Web Dynpro ABAP to SAPUI5 in the SAP Fiori Launchpad Code Review (30min) 01:15 p.m. – 01:45 p.m.
IFL200 Simplifying SAP Fiori Implementation with SAP Fiori Cloud Edition Product Influencing Session 01:15 p.m. – 02:15 p.m.
UX204 SAP Fiori Apps: Implementation, Discovery, Technology, and Architecture Lecture (2hr) 04:30 p.m. – 06:30 p.m.
UX603 Learn to Integrate SAPUI5 Controls into Web Dynpro for ABAP CodeJam mini-editions (1hr) 04:30 p.m. – 05:30 p.m.
UX109 Update on SAP GUI and How It Fits Into SAP’s UI Strategy Lecture (1hr) 04:30 p.m. – 05:30 p.m.
TEC201 Overview of SAP NetWeaver 7.4 and Outlook to SAP NetWeaver 7.5 Lecture (1hr) 05:45 p.m. – 06:45 p.m.
MOB116 Securely Access Your SAP Fiori Applications from Anywhere with SSO Lecture (1hr) 05:45 p.m. – 06:45 p.m.
DEV205 SAP Fiori: Lessons from the Greenhouse Lecture (1hr) 05:45 p.m. – 06:45 p.m.
Session ID Title Session Type Time
Wednesday, October 21, 2015
DEV260 Building Applications with ABAP Using Code Pushdown to the Database (speaker) Hands-On Workshop (2hr) 08:00 a.m. – 10:00 a.m.
MOB602 Develop an SAP Fiori App with SAP Web IDE and Hybrid Application Toolkit CodeJam mini-editions (1hr) 10:00 a.m. – 11:00 a.m.
TEC260 IoT Made Simple: Connect Sensors and Devices with Existing Processes Hands-On Workshop (2hr) 10:30 a.m. – 12:30 p.m.
TEC118 Internet of Things Business and Use cases Lecture (1hr) 10:30 a.m. – 11:30 a.m.
TEC802 Road Map Q&A: SAP NetWeaver Road Map Q&A (1hr) 11:00 a.m. – 12:00 p.m.
UX800 Road Map Q&A: SAP Web IDE RoadMap Q&A (1hr) 11:00 a.m. – 12:00 p.m.
EXP27101 Transform your business with SAP HANA and SAPUI5 Networking Session (30min) 1:00 p.m. – 1:30 p.m.
DEV800 Road Map Q&A: SAP NetWeaver for ABAP Road Map Q&A (1hr) 02:00 p.m. – 03:00 p.m.
DEV113 Happy Stakeholders and Reality of SAP Fiori-Like SAPUI5 and SAP Gateway Lecture (1hr) 02:00 p.m. – 03:00 p.m.
TEC803 Road Map Q&A: SAP S/4HANA Road Map Q&A (1hr) 03:00 p.m. – 04:00 p.m.
DEV602 First Look at Node.js as Part of SAP HANA Extended Application Services CodeJam mini-editions (1hr) 04:15 p.m. – 05:15 p.m.
UX263 Improve the SAP User Experience with SAP Screen Personas (speaker) Hands-On Workshop (2hr) 04:30 p.m. – 06:30 p.m.
SAP Fiori Jam Band SCN Event 06:00 p.m. – 08:00 p.m.
Session ID Title Session Type Time
Thursday, October 22, 2015
DEV163 Code Better with ABAP in Eclipse (speaker) Hands-On Workshop (2hr) 08:00 a.m. – 10:00 a.m.
TEC119 Transform Your Business with SAP HANA and SAPUI5 (speaker) Lecture (1hr) 09:15 a.m. – 10:15 a.m.
DEV800 Road Map Q&A: SAP NetWeaver for ABAP Road Map Q&A (1hr) 10:00 a.m. – 11:00 a.m.
EXP27101 Transform your business with SAP HANA and SAPUI5 (speaker) Networking Session (30min) 1:30 p.m. – 2:00 p.m.
DEV260 Building Applications with ABAP Using Code Pushdown to the Database (speaker) Hands-On Workshop (2hr) 02:00p.m. – 04:00 p.m.
UX263 Improve the SAP User Experience with SAP Screen Personas (speaker) Hands-On Workshop (2hr) 04:30 p.m. – 06:30 p.m.
UX201 SAP Fiori Launchpad: Deployment Options and Common Recommendations Lecture (1hr) 05:45 p.m. – 06:45 p.m.
Session ID Title Session Type Time
Friday, October 23, 2015
TEC260 IoT Made Simple: Connect Sensors and Devices with Existing Processes Hands-On Workshop (2hr) 08:00 a.m. – 10:00 a.m.
DEV360 Using Advanced Features of SQLScript Hands-On Workshop (2hr) 10:30 a.m. – 12:30 p.m.
DMM360 Advanced Data Modeling in SAP HANA Hands-On Workshop (2hr) 10:30 a.m. – 12:30 p.m.
Speakers
John Astill
Karl Kessler
Thomas Jung

Update:

This year we will have the catchamentor contest Limited Edition #CatchAMentor Mission Badges at #SAPtd by Jason Cao, so I’ll give some help to find me… Here below my calendar…

teched agenda.PNG

/wp-content/uploads/2015/09/5037_811431.jpg

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply