As SAP embarks on their cloud journey, our range of in-memory and cloud integration product and solutions facilitates real-time, simple and reliable integration of business process models across on-premise and cloud. These solutions also empowers business leaders to gain intelligent insights into their end-to-end business processes and enables them to act quickly on these insights, gleaned from streaming data and information. 


At SAP TechEd Bangalore 2015, unleash the power of SAP Business Process Management and SAP Operational Process Intelligence on SAP HANA that enables you to design, implement, execute, visualize, collaborate, illuminate and integrate mission critical business processes from various sources, both SAP and non-SAP, in hybrid mix of on-premise and on-cloud landscapes.


Experience the many aspects of modelling, integration and illumination of business processes with more than 10 hours of Lecture sessions, 30 hours of Hand-On workshops, Product Roadmaps, Code Jam, Mini Theater, Demo Sessions and Networking Sessions – crafted for you to help your businesses run better. These sessions are designed and conducted by product experts, to give you insights into our latest developments and future directions. By attending them you will discover how you can integrate and orchestrate your business processes, what’s happening new in process orchestration, relish the new look of Unified Inbox with Fiori, learn how-to build business scenarios and smart process Apps using SAP HANA and much more


Subscribe to the given lists of sessions to realize full potential of in-memory and cloud based solutions and their ability of create a difference by providing better insight and visibility across organizations, improve operational efficiency and effectiveness, and increase your flexibility to address business change.


So what are you waiting for ? Don’t miss it !
REGISTER and grab this excellent opportunity to interact with experts, perform hands-on training and educate yourself on latest and greatest.


Session ID
Title
Session Type Day
Time
INT100 Integration and Orchestration – Overview and Outlook Lecture (1hr) Wed 13:15 – 14:15
INT102 SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA Lecture (1hr) Wed 14:30 – 15:20
SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA Lecture (1hr) Thur 14:30 – 15:30
INT103 OData in SAP Process Orchestration Lecture (1hr) Thu 16:30 – 17:30
INT201 Unified Inbox with SAP Fiori Lecture (1hr) Thu 09:00 – 10:00
INT161 Provide and Discover Content with SAP HANA Cloud Integration Hands-On Workshop (2hr) Thu 11:45 – 13:35
INT162 Building a Business Scenario in SAP Operational Process Intelligence Hands-On Workshop (4hr) Thu 14:15 – 18:15
INT163 Building Smart Process Apps with SAP Operational Process Intelligence Hands-On Workshop (2hr) Thu 09-15 – 11:15

Building Smart Process Apps with SAP Operational Process Intelligence

Hands-On Workshop (2hr) Fri 14:15 – 16:15
INT164 SAP BPM – Build and Run a Simple Business Process End-to-End Hands-On Workshop (2hr) Fri 11:45 – 13:45
INT261 Build SAP Fiori-Style User Interfaces for Mobile Usage of SAP BPM Hands-On Workshop (2hr) Wed 13:30 – 15:30
INT264 Use SAP Process Orchestration for On-Premise to Cloud Integration Hands-On Workshop (2hr) Wed 13:30 – 15:30
Use SAP Process Orchestration for On-Premise to Cloud Integration Hands-On Workshop (2hr) Thu 14:15 – 16:15
INT360 Error Handling in BPM-Based Processes Using SAP Process Orchestration Hands-On Workshop (2hr) Thu 09:15 – 11:15
INT361 Best Practices to Implement SAP Process Orchestration, B2B Add-On Solution Hands-On Workshop (4hr) Fri 09:45 – 13:45
CJ600 Integrate SAP Data in Microsoft Outlook via SAP Gateway for Microsoft CodeJam mini-editions (1hr) Wed 14:30 – 15:30
Integrate SAP Data in Microsoft Outlook via SAP Gateway for Microsoft CodeJam mini-editions (1hr) Fri 12:45 – 13:45
INT971 Business Cockpit: Gaining Visibility in SAP Financial Services Network Mini Theater Session Thu 16:30 – 17:15
Business Cockpit: Gaining Visibility in SAP Financial Services Network Mini Theater Session Fri 15:00 – 15:45
INT974 Operating a Process Orchestration System Successfully Mini Theater Session Fri 11:15 – 12:00
INT984 Towards (Near)-Zero Downtime for SAP Business Process Management Mini Theater Session Thu 17:15 – 18:00
INT939 Orchestrating Stateful Messages Using Various Integration Patterns Demo Session Thu 15:00 – 16:00
INT800 Road Map Q&A: SAP Process Orchestration Product Road Map Q&A (1hr) Wed 12:00 – 13:00

Road Map Q&A: SAP Process Orchestration Product Road Map Q&A (1hr) Thu 09:00 – 10:00
INT803 Road Map Q&A: Intelligent Business Operations Product Road Map Q&A (1hr) Thu 13:00 – 14:00
Road Map Q&A: Intelligent Business Operations Product Road Map Q&A (1hr) Thu 15:00 – 16:00
To report this post you need to login first.

3 Comments

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply