This week at SAP TechEd && d-code Berlin it’s all about learning, collaboration, inspiration, education and new experiences.

Probably you have wondered whether there is also some new stuff in the BPM space this year?

Absolutely, our product experts and developers have prepared fantastic content to show you the latest developments for SAP Business Process Management and SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA. Within the hands-on workshops you will develop your own BPM solutions and smart process apps and explore the instant value you will get from these products. There are also great lectures, expert sessions and road map Q&As, where you will get first insights in our new developments, which will help you to master your business processes and provide real business value for your company.

So, don’t miss this great opportunity to get the latest news, gain hands-on experience and talk directly with the experts. Just join these sessions (you will love it!):

Session ID Title Session Type Time
INT100 Integration and Orchestration – Overview and Outlook Lecture (1h)

Tuesday, 11:00 – 12:00

Wednesday, 09:45 – 10:45

INT102 SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA Lecture (1h)

Tuesday, 12:15 – 13:15

Wednesday, 11:00 – 12:00

INT103 OData in SAP Process Orchestration Lecture (1h) Thursday, 14:15 – 15:15
INT106 Real-Time Operational Intelligence in DHL Express Hub

Lecture (1h)

by Customer

Thursday, 15:30 – 16:30
INT201 Unified Inbox with SAP Fiori Lecture (1h) Thursday, 9:45 – 10:45
INT162 Building a Business Scenario in SAP Operational Process Intelligence Hands-On (4h) Wednesday, 14:30 – 18:30
INT163 Building Smart Process Apps with SAP Operational Process Intelligence Hands-On (2h)

Tuesday, 14:30 – 16:30

Thursday, 17:00 – 19:00

INT164 SAP BPM – Build and Run a Simple Business Process End-to-End Hands-On (2h) Tuesday, 16:45 – 18:45
INT261 Build SAP Fiori-Style User Interfaces for Mobile Usage of SAP BPM Hands-On (2h) Tuesday, 11:00 – 13:00
INT361 Error Handling in BPM-Based Processes Using SAP Process Orchestration Hands-On (2h) Wednesday, 8:30 – 10:30
INT803 Road Map Q&A: Intelligent Business Operations Road Map Q&A (1h)

Tuesday, 15:00 – 16:00

Thursday, 11:00 – 12:00

EXP17536 Influence: Intelligent Business Operations with the SAP HANA Platform Networking Session (1h) Thursday, 16:00 – 17:00
EXP17907 Custom UI Technologies in SAP Business Process Management Networking Session (30min) Thursday, 16:30 – 17:00
EXP18180 Integration and Orchestration Solutions from SAP: Customer Showcase Networking Session (30min) Tuesday, 12:30 – 13:00

Want to get some more information? Be invited to visit our demo pod at the Show Floor / Info Zone (Hall 2): “Integration Solutions and API Management” – Orchestrate your business processes and APIs.

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply