If you had the opportunity to visit or follow TechEd && d-code Las Vegas you have learned about the recent developments around SAP Gateway and our new partnership agreement with apigee and SAP API management.

However with TechEd && d-code in November you have now another opportunity to learn about the latest developments in this area and get hands-on experience around SAP Gateway and SAP API Management and much more.

For a detailed overview on all relevant sessions please see below. And please make sure to visit our demo pod P2.5 / IZ5.

Please have a look at my blog on day 1 and day 2 & 3 too.

Demo Pod in the Info Zone (P2.5)

At our demo pod you can get the latest and greatest on API Management:

You can experience a hands-on demo on augmented reality, combining the power of API Management and SAP Gateway (jointly developed with SAP partner Quantilus):

Please stop buy for this and other demos and interesting information. Our experts are there for you to answer all of your questions.

Sessions

1. Lectures and hands-on sessions on SAP API management and Gateway:

Session ID

Session Type

Dur

Title

Track

Speakers

Session Date/Time

INT204

Lecture

1 h

Cutting-Edge SAP API management leveraging REST

Orchestration, and Intelligent  Processes

Bjoern Woppmann

(SAP)

Thu,  

3:30p-4:30p

INT802

Product Roadmap

1 h

Road map Q&A: SAP Gateway – On Premise and in the cloud

Integration on SAP HANA Cloud

Martin Bachmann

(SAP)

Tue,

5p-6p

Wed,  

4p-5p

INT263

Hands-on

2 h

Consuming SAP Data in Google Apps by leveraging SAP
  Gateway

Orchestration, and Intelligent  Processes

Carsten Boennen (SAP)
Martin Bachmann
(SAP)

Tue,

2:30p-4:30p

INT260

Hands-on

4 h

Develop an E2E integration scenario with SAP Gateway, SAP HANA and SAPUI5

Orchestration, and Intelligent  Processes

Thomas Meigen
(SAP)
André Fischer
(SAP)

Olaf Tennie(SAP)

Wed,

8:30 a-12:30 p

DEV360

Hands-on

2 h

Advanced OData Service Development with SAP Gateway

Development and extension
  platform for HANA and Cloud

André Fischer (SAP)
Carsten Boennen
(SAP)

Tue

4:45p-6:45p,

CR704

Code review

30min

SAP Gateway – Tune Your OData Services

extension  platform for HANA and Cloud

André Fischer (SAP)

Wed

4:15p-4:45p

CJ606

CodeJam mini

1h

Development and extension Platform for SAP HANA and Cloud

My first OData Service using SAP Gateway Technology

André Fischer (SAP)

Thu

2:45p-3:45p

2. Related lecture and hands-on sessions  

Session ID

Session Type

Dur

Title

Track

Speakers

Session Date/Time

INT100

Lecture

1 h Integration and Orchestration – Overview and Outlook Orchestration, and Intelligent Processes Christoph Liebig (SAP)

Tue  

11:00a-

12:00
Wed
09:45a-
10:45a

INT262

Hands-on

2 h OData in SAP HANA Cloud Integration Orchestration, and Intelligent Processes Bjoern Woppmann (SAP)
Holger Bruchelt (SAP)

Wed  

5:00p-

7:00p

INT103

Lecture

1 h

OData in SAP Process Orchestration

Orchestration, and Intelligent
  Processes

Christian Loos (SAP)

Bjoern Woppmann (SAP)

Thu

2:15p-3:15p

CJ605

Mini codejam

1 h

Let’s have fun with OData and Apache Olingo on the SAP Hana Cloud Platform

Development and Dev and
  extension platform for HANA and Cloud
Jens Huesken
(SAP)

Tue

1:30p–2:30p

3. Speaker and Expert Networking sessions (30 min) – more speaker sessions to come

Session ID

Session Type

Title

Session owner

Session Date/Time

EXP17406

Expert Networking

Innovate with SAP Gateway and API Management

Carsten Boennen (SAP)

Tue, 2p-2:30p

EXP17408

Expert Networking

Integration and Orchestration Solutions at our Customers

Christoph Liebig (SAP)

Thu, 2:00 –
  2:30 PM

Hope to see you in Berlin either in one of our sessions or at the demo pod.

For further information please see our social media channels too:

SAP Gateway                SAP.com |SCN | LinkedIn | Youtube |Twitter | Facebook

SAP API Management  SAP.com |SCN | LinkedIn | Youtube |Twitter | Facebook

To report this post you need to login first.

1 Comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

  1. Ning-Jing Gao

    Here are some additional API management and Gateway sessions:

    1. TT122 Tech Talks (45 min) Enterprise Digital Journeys, Powered by APIs

    Thu 14:15 – 15:00 Theater 3, Hall 4.2

    speaker: Kristian Gyorkos (Apigee)

    2. MOB213 Lecture (1hr) Mobile B2E/B2C Apps Using SAP Mobile Platform and SAP NetWeaver Gateway

    Wed 12:15 – 13:15

    L2, Theater 2, Hall 2.2     

    3. EXP18178 Networking session (30 min) Q&A: Everything You Want to Know About SAP Gateway and OData

    Tue 15:30 – 16:00

    Expert Lounge EL 4.1, Hall 4.2

    Speaker: Andre Fischer (SAP)

    4.EXP18176 Networking session (30 min) Q&A: Everything You Want to Know About SAP Gateway and OData

    Thu  12:00 – 12:30

    Expert Lounge EL 4.3, Hall 4.2

    Speaker: Jens Huesken (SAP)

    (0) 

Leave a Reply