Skip to Content

Update: Take a look what’s going on at SAP TechEd && d-code in Berlin:

BPM && Operational Process Intelligence @SAP TechEd && d-code in Berlin

SAP TechEd && d-code at Las Vegas had a great start with inspiring keynotes, exciting lectures and amazing hands-on sessions. Probably you have wondered whether there is also some new stuff in the BPM space?

Absolutely, our product experts and developers have prepared fantastic content to show you the latest developments for SAP Business Process Management and SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA. Within the hands-on workshops you will develop your own BPM solutions and smart process apps and explore the instant value you will get from these products.

So welcome to a fabulous BPM and OPInt experience in Las Vegas, join these sessions and talk directly with the experts, you will love it:

Lectures

Session ID

Title

Session Type

Day and Hour

INT100

Integration and Orchestration – Overview and Outlook

Lecture (1hr)

Thurs 10:30 AM – 11:30 AM

INT102

SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA

Lecture (1hr)

Wed 11:45 AM – 12:45 PM

INT201

Unified Inbox with SAP Fiori

Lecture (1hr)

Wed 10:30 AM – 11:30 AM
  Thurs 8:00 AM – 9:00 AM

Hands-On Workshop

Session ID

Title

Session Type

Day and Hour

INT361

Error Handling in BPM-Based Processes Using SAP Process Orchestration

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 10:30 AM – 12:30 PM
  Thur 8:00 AM – 10:00 AM

INT261

Build SAP Fiori-Style User Interfaces for Mobile Usage of SAP BPM

Hands-On Workshop (2hr)

Thurs 2:00 PM – 4:00 PM

INT162

Building a Business Scenario in SAP Operational Process Intelligence

Hands-On Workshop (4hr)

Thurs 8:00 AM – 12:00 PM

INT164

SAP BPM – Build and Run a Simple Business Process End-to-End

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 8:00 AM – 10:00 AM
  Wed 2:00 PM – 4:00 PM

INT163

Building Smart Process Apps with SAP Operational Process Intelligence

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 4:30 PM – 6:30 PM
  Thurs 4:30 PM – 6:30 PM

Others

Session ID

Title

Session Type

Day and Hour

INT800

Road Map Q&A: SAP Process Orchestration

Product Road Map Q&A (1hr)

Wed 12:00 PM – 1:00 PM

INT803

Road Map Q&A: Intelligent Business Operations

Product Road Map Q&A (1hr)

Wed 10:00 AM – 11:00 AM

EXP17408

SAP Integration and Orchestration Solutions: Customer Showcase

Networking Session (30min)

Wed 4:00 PM – 4:30 PM

EXP17536

Intelligent Business Operations with the SAP HANA Platform

Networking Session (30min)

Wed 1:00 PM – 1:30 PM
  Wed 1:30 PM – 2:00 PM

Want to get some more information? Be invited to visit our demo pod at the Show Floor / Info Zone: “Integration Solutions and API Management” – Orchestrate your business processes and APIs.

See you! 🙂

To report this post you need to login first.

5 Comments

You must be Logged on to comment or reply to a post.

  1. Dana Schreiber

    My impression after attending SAP TechEd/Dcode 2014 is that the most interesting and most tangible solutions were related to OpInt, Process Orchestration and BPM and yet these topics tend to be the least followed and easiest to attend (hands-on sessions had no lines, very few BPX/BPM booths on the showroom floor, very few vendors pushing OpInt capability).  I appreciate what Harsh and Tarun (INT162) and Peter (INT163) presented, they brought passion and great real-life examples to life and for that I commend their efforts.  Of all the shiny new stuff my execs may be interested in (FIORI,HANA,blah,blah,blah) this area (OpInt,PO,BPM) in my opinion has the most business value/traction if you can pick the proper business lines and operational managers to partner with.  I am excited to try to pitch these solutions when I head back next week and yet perplexed at how to go about it. 

    (0) 

Leave a Reply