We are excited to talk about this year’s TechEd event at LasVegas where we would get an opportunity to meet and hear from you.Kick-off your SAP TechEd experience with this exclusive, partner-only event will be held one day prior to SAP TechEd in Las Vegas titled  – Platform Innovation Series for SAP

This exclusive event will be kicked off by a networking lunch at 12pm, followed by keynotes, meetings, workshops, and partner panels:

      

  • SAP Partner Summit Presales Demo – Cloud Track and Big Data Track //Learn more
  • Build, Integrate, and Certify Applications with SAP Fiori and SAP HANA //Learn more
  • Develop and Monetize Solutions with SAP HANA Cloud Platform //Learn more
  • SAP Co-Innovation Lab Real-Time Data Platform Workshop //Learn more

       

Get Invited!

To get your invitation for this interactive half-day event, please send an email to katarina.fischer@sap.com

The Agenda for the Special Event for #SAP partners can be found here : http://goo.gl/uDE0tc

Now coming to the main Event   created expressly for developers, engineers, and technologists. There’s a lot to choose from – we’ve put together an agenda that’s designed to meet your needs as an OEM Partner so you can tailor your experience.

Exclusive Sessions for OEM Partners

With over 1,000 hours of technical lectures, hands-on workshops, and networking opportunities, SAP TechEd && d-code is the fastest way to update your skills and learn about SAP technology in an interactive environment. Visit the Agenda Builder Las Vegas to have a list of all education sessions at the event.

Get the most from your experience by attending the following sessions designed for OEM partners like you. They’re all geared towards helping you take advantage of market-leading solutions and reducing your development costs and time to get your products to your customers faster.

Visit our SAP Representatives on the TechEd ShowFloor

Want to know more about an OEM partnership and what it can do for your business? Visit our SAP Partner Engineering Pod in the Info Zone, Pod # 14 and talk to our experts about how easy it is to partner with SAP.

Get to know  the SAP OEM Partner Program, where you can learn more on how to monetize new business models & services by embedding our technologies & platforms into your innovative solutions

Take advantage of the vast enablement resources that could be your ticket for growth and new opportunities.

  • Find out about the OEM program and how it can benefit you and help you reach more customers and increase your revenues
  • Learn how you can grow in the newly revamped SAP PartnerEdge for Application Development
  • Explore opportunities building and deploying mobile solutions on the SAP Platform
  • Listen to partners’ successes.

OEM Attendance

Levy, Philippe philippe.levy@sap.com

Vertrees, Chuck chuck.vertrees@sap.com

Monday, October 20, 2014

Session ID

Title

Session Type

Day Time

EVENT1

Customer Keynote

Keynote

05:45 p.m. – 07:00 p.m.  

Tuesday, October 21, 2014

Session ID

Title

Session Type

Day Time

EVENT2

Technology Keynote

Keynote

09:00 a.m. – 10:30 a.m.  

CJ613

SAP Mobile Application Framework

CodeJam mini-editions (1hr)

11:00 a.m. – 12:00 p.m.  

DMM201

SAP IQ16 – Where it Fits and What it Does

Lecture (1hr)

12:15 p.m. – 01:15 p.m.  

EA200

Control TCO –Landscape Guidance and SAP BusinessObjects BI 4.1 Multitenancy

Lecture (1hr)

12:15 p.m. – 01:15 p.m.  

DMM106

Introduction to SAP SQL Anywhere

Lecture (1hr)

12:15 p.m. – 01:15 p.m.  

EA101

What’s New with SAP Advanced Analytics

Lecture (1hr)

12:15 p.m. – 01:15 p.m.  

EXP17532

What Is SAP Business One? Why Should You Care?

Networking Session (30min)

01:00 p.m. – 01:30 p.m.  

EXP17610

Get Answers to Your Questions About SAP HANA Cloud Platform

Networking Session (30min)

01:30 p.m. – 02:00 p.m.  

INT105

The Internet of Everything: How it Will Transform the Way Business is Done

Lecture (1hr)

02:00 p.m. – 03:00 p.m.  

EXP17365

SAP HANA Platform: Start Your Development Journey Here

Networking Session (30min)

02:00 p.m. – 02:30 p.m.  

EXP17587

SAP SQL Anywhere: Instant Database To Go

Networking Session (30min)

02:00 p.m. – 02:30 p.m.  

ST104

The Internet of Things: Making It Real

Strategy Talks (1hr)

04:30 p.m. – 05:30 p.m.  

Wednesday, October 22, 2014

Session ID

Title

Session Type

Day Time

PTS14

Build Apps with SAP Mobile Platform and Mobile Services Running on SAP HANA Cloud Platform

Platform and Technology Showcase

10:00 a.m. – 08:00 p.m.  

DMM274

SAP Adaptiver Server Enterprise Quick Start for Oracle and SQL Server DBAs

Hands-On Workshop (2hr)

10:30 a.m. – 12:30 p.m.  

EXP17516

SAP Solutions and the Internet of Things

Networking Session (30min)

11:30 a.m. – 12:00 p.m.  

DMM106

Introduction to SAP SQL Anywhere

Lecture (1hr)

11:45 a.m. – 12:45 p.m.  

EXP17503

Internet of This That and the Other with SAP HANA Cloud Platform

Networking Session (30min)

12:30 p.m. – 01:00 p.m.  

EA200

Control TCO –Landscape Guidance and SAP BusinessObjects BI 4.1 Multitenancy

Lecture (1hr)

04:30 p.m. – 05:30 p.m.  

MOB210

Putting it all Together with Mobility Solutions by SAP

Lecture (1hr)

04:30 p.m. – 05:30 p.m.  

MOB103

A Simple – and Powerful – Approach to Enterprise Mobility Management

Lecture (1hr)

05:45 p.m. – 06:45 p.m.  

Thursday, October 23, 2014

Session ID

Title

Session Type

Day Time

SEC100

SAP HANA Cloud Platform – A Security Overview

Lecture (1hr)

08:00 a.m. – 09:00 a.m.  

DEV102

Build, Extend, and Run Applications with SAP HANA Cloud Platform

Lecture (2hr)

10:30 a.m. – 12:30 p.m.  

EA109

Make it Look Like Your Own – Customizing SAP BusinessObjects BI 4.1

Lecture (1hr)

02:00 p.m. – 03:00 p.m.  

EA110

Leverage SAP BusinessObjects Mobile SDK for your Analytical Needs

Lecture (1hr)

03:15 p.m. – 04:15 p.m.  

EA815

Road Map Q&A: SAP Lumira

Product Road Map Q&A (1hr)

05:00 p.m. – 06:00 p.m.  

Friday, October 24, 2014

Session ID

Title

Session Type

Day Time

EA109

Make it Look Like Your Own – Customizing SAP BusinessObjects BI 4.1

Lecture (1hr)

08:00 a.m. – 09:00 a.m.  

EA110

Leverage SAP BusinessObjects Mobile SDK for your Analytical Needs

Lecture (1hr)

08:00 a.m. – 09:00 a.m.  

TEC105

Accelerating your Business with SAP HANA Enterprise Cloud

Lecture (1hr)

10:30 a.m. – 11:30 a.m.  

EA163

Deep-Dive into SAP Lumira – Desktop, to Server, Cloud, or BI Platform

Hands-On Workshop (2hr)

10:30 a.m. – 12:30 p.m.  

Networking Reception

Wednesday, October 22 • 6:00 p.m.–8:00 p.m. Show Floor, Hall C, Level 2

All SAP TechEd && d-code conference attendees are invited to join our exhibiting partners at the Networking Reception on Wednesday evening on the show floor. Enjoy hearty fare, beer, and wine, while meeting with technology, software solution, services, and support partners and other SAP experts. Refer to the Exhibitor Listing to learn about each of the exhibitors’ products and services. Check the exhibitor directories on the show floor to find exhibitors and their locations.

Demo Jam Night

Share with your peers – make some noise for your favorite developer innovations. Join SAP’s Demo JAM event at TechEd and see what other developers are doing with SAP technologies.

Thursday Night Throwback

A night with Huey Lewis and the News: Formed 35 years ago from two rival bands in the San Francisco Bay Area, the Grammy Award winners (and Academy Award nominees) have sold more than 20 million albums worldwide and scored 19 Top Ten singles. Their contagious brand of music has outlasted countless trends, and is as fresh today as ever.

Get More

Visit SAP PartnerEdge.com: For more information on how partners can leverage SAP and OEM with your customers, visit the OEM website on SAP PartnerEdge.com. More info .  Visit the OEM pages on sap.com here Follow @sapoem for latest updates on Twitter

Related Blogs:

 
  

 
  

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply