NEW, EXCITING, GAME-CHANGING

/wp-content/uploads/2014/10/middleware_blog_556146.jpg


SAP Middleware will be prominently covered at SAP TechEd && d-Code 2014.

Join the SAP Middleware Experts to learn collectively and individually how SAP is revolutionizing Middleware. 


To make it easier for you, we created an overview below of all SAP Middleware-related sessions that will be held in Las Vegas (we will publish separate blogs for Berlin and Bangalore).

The sessions have been grouped into four main product areas:


  • Orchestration & Gateway: covering our SAP Process Orchestration portfolio, including SAP Process Integration, SAP Business Process Management (SAP BPM), SAP Business Rules Management (SAP BRM), and the SAP B2B Add-On. Learn for example where we are heading in the areas of mobilizing business processes, B2B and how SAP Process Orchestration benefits from SAP HANA. Also hear the latest and greatest about SAP Gateway and SAP Application Interface Framework-..…
  • Operational Process Intelligence: powered by SAP HANA enabling you to act and react in real time providing lets you control situations before and as they are happening.  Using Operational Process Intelligence you can foresee an inventory running low before the incident, handle a customer complaint in real time, ensure pharmaceuticals are rerouted in times of crisis.
  • API Management allowing you to control not only your software but lets you connect to unprecedented devices. We recently announced our partnership with Apigee and the first release of SAP API Management, so there will be a lot to talk about…
  • HANA Cloud Integration: facilitating the integration of business processes on data across on-premise and cloud applications (cloud-cloud and cloud-on-premise integration). Learn about the latest catalog in SAP HANA Cloud Integration with newly developed content and experience how to discover, develop, and share ready-to-run integration content. and the cloud.
  • PowerDesigner: helping over 50,000 customers worldwide address their Enterprise Modeling and Documentation needs.  Now, as part of SAP’s Middleware portfolio, PowerDesigner is a critical component needed to capture, design and communicate the different aspects of your enterprise architecture before orchestrating and executing it.


Get to know why SAP Middleware is assuming leadership positions by analysts worldwide – learn about the current Middleware offerings, strategy, roadmap, hear success stories and help influence the direction.


Finally make sure to keep an eye out for these super special and game-changing themes, being promoted by our Middleware team: Intelligent Business Operations and Internet of Things


We encourage you to take part of our sessions and to schedule a 1-on-1 meeting where we can guide you on the ideal Middleware strategy for your organization.

To schedule a one-on-one meeting with our topic experts send an email here (please indicate your name, contact details and any specific topics you would like to discuss).


Looking forward to seeing you there!

Smadar Ludomirski on behalf of the SAP Middleware team


LAS VEGAS SESSIONS


Streamline and Simplify B2B Integration with an Advisor Tool

Session ID

Title

Session Type

Day and Hour

ORCHESTRATION & GATEWAY

INT800

Road Map Q&A: SAP Process Orchestration

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 11:00 AM – 12:00 PM
  Wed 12:00 PM – 1:00 PM

INT803

Road Map Q&A: Intelligent Business Operations

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM
  Wed 10:00 AM – 11:00 AM

INT200

Cloud Integration – An Update on Our Strategy

Lecture (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM
  Thur 9:15 AM – 10:15 AM

INT361

Error Handling in BPM-Based Processes Using SAP Process Orchestration

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 10:30 AM – 12:30 PM
  Thur 8:00 AM – 10:00 AM

INT360

Best Practices to Implement SAP Process Orchestration, B2B Add-On Solution

Hands-On Workshop (4hr)

Wed 2:15 PM – 6:15 PM
  Thur 2:15 PM – 6:15 PM

INT300

L’Oreal – Purpose-Specific Dual Landscape – SAP PI & Overall Experiences

Lecture (1hr)

Tue 11:00 AM – 12:00 PM

INT264

Use SAP Process Orchestration for On-Premise to Cloud Integration

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 8:00 AM – 10:00 AM
  Thur 10:30 AM – 12:30 PM

INT208

Experiences with SAP Cloud for Customer and SAP Process Orchestration

Lecture (1hr)

Thur 2:00 PM – 3:00 PM

INT207

Customer Connection for SAP Workflow – And How You Can Benefit

Lecture (1hr)

Thur 9:15 AM – 10:15 AM

INT206

Integrating Shop-Floor with Enterprise in Real-Time – SAP MII In Action

Lecture (1hr)

Wed 5:45 PM – 6:45 PM

INT205

Ariba Network Integration with SAP Leveraging Process Orchestration

Lecture (1hr)

Wed 8:00 AM – 9:00 AM

INT203

Solution Architectures for Process-, Data-, and User-Centric Integration

Lecture (1hr)

Tue 3:15 PM – 4:15 PM
  Wed 8:00 AM – 9:00 AM

INT202

SAP Process Orchestration as B2B Gateway – Business Partners Integration

Lecture (1hr)

Tue 5:45 PM – 6:15 PM
  Thurs 11:45 AM – 12:45 PM

INT802

Road Map Q&A: SAP Gateway – On Premise and in the Cloud

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 1:00 PM – 2:00 PM
  Wed 2:00 PM – 3:00 PM

INT108

Microsoft and SAP: Innovating for Your Success

Lecture (1hr)

Wed 10:30 AM – 11:30 AM

INT100

Integration and Orchestration – Overview and Outlook

Lecture (1hr)

Tue 11:00 AM – 12:00 PM
  Thurs 10:30 AM – 11:30 AM

EXP17707

Networking Session (30min)

Wed 1:00 PM – 1:30 PM
  Thurs 1:00 PM – 1:30 PM

EXP17561

Enforce Reliability and Compliance with Redwood Financial Close Automation

Networking Session (30min)

Wed 11:30 AM – 12:00 PM

EXP17510

IFG Survey Results on SAP Process Integration and SAP Process Orchestration

Networking Session (30min)

Wed 11:00 AM – 11:30 AM

EXP17507

Running SAP Solutions on OpenStack Powered by SUSE Cloud

Networking Session (30min)

Tue 1:30 PM – 2:00 PM

EXP17476

SAP Application Interface Framework 3.0 – Preprocessing Function

Networking Session (30min)

Tue 4:00 PM – 4:30 PM

EXP17408

SAP Integration and Orchestration Solutions: Customer Showcase

Networking Session (30min)

Wed 4:00 PM – 4:30 PM

EXP17406

Innovate with SAP Gateway and SAP API Management

Networking Session (30min)

Tue 3:30 PM – 4:00 PM

CJ602

Modeling and Composing OData Services for Mobile and Cloud

CodeJam mini-editions (1hr)

Tue 4:00 PM – 5:00 PM

CJ600

Integrate SAP Data in Microsoft Outlook via SAP Gateway for Microsoft

CodeJam mini-editions (1hr)

Tue 12:15 PM – 1:15 PM

INT103

OData in SAP Process Orchestration

Lecture (1hr)

Tue 5:45 PM – 6:45 PM
  Thur 4:30 PM – 5:30 PM

OPERATIONAL PROCESS INTELLIGENCE

INT102

SAP Operational Process Intelligence powered by SAP HANA

Lecture (1hr)

Tue 12:15 PM – 1:15 PM
  Wed 11:45 AM – 12:45 PM

INT803

Road Map Q&A: Intelligent Business Operations

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM
  Wed 10:00 AM – 11:00 AM

INT105

The Internet of Everything: How it Will Transform the Way Business is Done

Lecture (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM

INT261

Build SAP Fiori-Style User Interfaces for Mobile Usage of SAP BPM

Hands-On Workshop (2hr)

Tue 2:00 PM – 4:00 PM
  Thurs 2:00 PM – 4:00 PM

INT162

Building a Business Scenario in SAP Operational Process Intelligence

Hands-On Workshop (4hr)

Tue 2:15 PM – 6:15 PM
  Thurs 8:00 AM – 12:00 PM

INT164

SAP BPM – Build and Run a Simple Business Process End-to-End

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 8:00 AM – 10:00 AM
  Wed 2:00 PM – 4:00 PM

INT201

Unified Inbox with SAP Fiori

Lecture (1hr)

Wed 10:30 AM – 11:30 AM
  Thur 8:00 AM – 9:00 AM

EXP17536

Intelligent Business Operations with the SAP HANA Platform

Networking Session (30min)

Wed 1:00 PM – 1:30 PM
  Wed 1:30 PM – 2:00 PM

EXP17712

How to Implement Automated Business Process Validation in Your Organization

Networking Session (30min)

Wed 3:30 PM – 4:00 PM

EXP17787

Before Big Data, Did Your SAP Software Do Little Data?

Networking Session (30min)

Tue 1:00 PM – 1:30 PM

EXP17786

BMC Control-M: Das Batch

Networking Session (30min)

Thur 11:00 PM – 11:30 PM

INT163

Building Smart Process Apps with SAP Operational Process Intelligence

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 4:30 PM – 6:30 PM
  Thurs 4:30 PM – 6:30 PM

API MANAGEMENT

INT263

Consuming SAP Data in Google Apps by Leveraging SAP Gateway

Hands-On Workshop (2hr)

Tue 11:15 AM – 1:15 PM
  Wed 4:30 PM – 6:30 PM

CJ601

Secure OData – How Customers Leverage OAuth for Secure Integration

CodeJam mini-editions (1hr)

Tue 2:45 PM – 3:45 PM

INT103

OData in SAP Process Orchestration

Lecture (1hr)

Tue 5:45 PM – 6:45 PM
  Thur 4:30 PM – 5:30 PM

INT260

Develop an E2E Integration Scenario with SAP Gateway, SAP HANA, and SAPUI5

Hands-On Workshop (4hr)

Wed 8:00 AM – 12:00 PM
  Thur 2:15 PM – 6:15 PM

INT204

Cutting-Edge SAP API Management Leveraging REST

Lecture (1hr)

Wed 3:15 PM – 4:15 PM
  Thur 10:30 AM – 11:30 AM

EXP17713

Cutting-Edge SAP API Management and REST

Networking Session (30min)

Tue 2:30 PM – 3:00 PM

HANA CLOUD INTEGRATION

INT800

Road Map Q&A: SAP Process Orchestration

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 11:00 AM – 12:00 PM
  Wed 12:00 PM – 1:00 PM

INT160

Integration of SuccessFactors Applications Using SAP HANA Cloud Integration

Hands-On Workshop (2hr)

Tue 11:15 AM – 1:15 PM
  Tue 4:30 PM – 6:30 PM

INT802

Road Map Q&A: SAP Gateway – On Premise and in the Cloud

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 1:00 PM – 2:00 PM
  Wed 2:00 PM – 3:00 PM

EXP17711

Effectively Managing Change as SAP Applications Expand into the Cloud

Networking Session (30min)

Tue 1:30 PM – 2:00 PM

INT200

Cloud Integration – An Update on Our Strategy

Lecture (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM
  Thur 9:15 AM – 10:15 AM

INT803

Road Map Q&A: Intelligent Business Operations

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 2:00 PM – 3:00 PM
  Wed 10:00 AM – 11:00 AM

INT801

Road Map Q&A: SAP HANA Cloud Integration

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 3:00 PM – 4:00 PM
  Wed 1:00 PM – 2:00 PM

INT104

Integrate with SAP Financial Services Network and Ariba

Lecture (1hr)

Wed 9:15 AM – 10:15 AM
  Thur 5:45 PM – 6:45 PM

INT262

OData in SAP HANA Cloud Integration

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 10:30 AM – 12:30 PM
  Thur 8:00 AM – 10:00 AM

INT161

Provide and Discover Content with SAP HANA Cloud Integration

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 2:00 PM – 4:00 PM
  Thur 10:30 AM – 11:30 AM

INT101

Integrate Existing Systems and Replicate Data to SAP HANA Cloud Platform

Lecture (1hr)

Thur 3:15 PM – 4:15 PM
  Wed 4:30 PM -5:30 PM

INT 202

SAP Process Orchestration as B2B Gateway – Business Partners Integration

Lecture (1hr)

Tue 5:45 PM – 6:15 PM
  Thurs 11:45 AM – 12:45 PM

EXP11707

Streamline and Simplify B2B Integration with an Advisor Tool

Networking Session (30min)

Wed 1:00 PM – 1:30 PM
  Thurs 1:00 PM – 1:30 PM

INT360

Best Practices to Implement SAP Process Orchestration, B2B Add-On Solution

Hands-On Workshop (4hr)

Wed 2:15 PM – 6:15 PM
  Thur 2:15 PM – 6:15 PM

POWER DESIGNER

DMM208

An Applied Enterprise Architecture Approach with SAP PowerDesigner

Lecture (1hr)

Tue 4:30 PM – 5:30 PM
  Thur 9:15 AM -10:15 AM

DMM810

Road Map Q&A: SAP PowerDesigner Future Directions

Product Road Map Q&A (1hr)

Tue 6:00 PM – 7:00 PM
  Thur 12:00 PM -1:00 PM

DMM215

Looking for an ARIS Alternative?

Lecture (1hr)

Wed 8:00 AM – 9:00 AM
  Thur 4:30 PM -5:30 PM

DMM216

SAP PowerDesigner Future Directions

Lecture (1hr)

Wed 9:15 AM – 10:15 AM
  Thur 5:45 PM -6:45 PM

EXP17588

Evolving Your Data Warehouse for Big Data

Networking Session (30min)

Wed 10:00 AM – 10:30 AM

DMM226

SAP PowerDesigner Tips, Tricks, and Customizations

Lecture (1hr)

Wed 2:00 PM – 3:00 PM
  Fri 8:00 AM -9:00 AM

EA303

Using SAP PowerDesigner to Simplify and Expedite Data and Analytics Challenges

Lecture (1hr)

Wed 3:15 PM – 4:15 PM

DMM272

Making SAP PowerDesigner Work for You

Hands-On Workshop (2hr)

Wed 4:30 PM – 6:30 PM
  Fri 10:30 AM -12:30 PM


To report this post you need to login first.

3 Comments

You must be Logged on to comment or reply to a post.

  1. Gunther Stuhec

    Hello Smadar, article. Many thanks for promoting HCI @ TechEd && d-code. Could you please add the following sessions in where I will introduces the “Integration Advisor” which is an integratal part of HCI, but it will revolutionize the whole end2end fow of a B2B integration process:

    INT202 — SAP Process Orchestration as B2B Gateway – Business Partners Integration

    Dates:

    EXP17707 — Streamline and Simplify B2B Integration with an Advisor Tool

    Dates:

    INT360 — Best Practices to Implement SAP Process Orchestration, B2B Add-On Solution

    Dates:

    You’ll find more about the Integration Advisor at:

    Streamlining and simplifying B2B integration for enhanced interoperability

    (0) 

Leave a Reply