Hello everyone, below you can find an overview of all the VCM sessions happening at SAP Teched Las Vegas .

This is a great chance to talk to us, ask questions and learn about SAP Landscape Virtualization Management and

Cloud Appliance Library.

We are definitely looking forward to talk to you there.

http://www.sapteched.com/2013/usa/

VCM Sessions

Sessions
Session ID Title Session Type Day Time
Tuesday, October 22, 2013
ITM160 Hands-On with SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Hands-On Workshop (2hr) 10:15 a.m. – 12:15 p.m. 
ITM129 Simple and Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Lecture (1hr) 10:15 a.m. – 11:15 a.m. 
ITM300 Tailoring SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management to Your Needs Lecture (1hr) 11:30 a.m. – 12:30 p.m. 
SPK9570 Simple and Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Networking Session (30min) 12:30 p.m. – 01:00 p.m. 
SPK9513 Q&A Session Tailoring SAP Netweaver Landscape Management Networking Session (30min) 01:00 p.m. – 01:30 p.m. 
ITM203 SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 – Live in Action Lecture (2hr) 02:00 p.m. – 04:00 p.m. 
ITM832 Road Map Q&A: SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management Product Road Map Q&A (1hr) 02:00 p.m. – 03:00 p.m. 
ITM204 Post-Copy Automation for SAP NetWeaver BW System Landscapes Lecture (1hr) 03:15 p.m. – 04:15 p.m. 
SPK9592 Q&A – SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Networking Session (30min) 04:30 p.m. – 05:00 p.m. 
Session ID Title Session Type Day Time
Wednesday, October 23, 2013
ITM300 Tailoring SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management to Your Needs Lecture (1hr) 09:15 a.m. – 10:15 a.m. 
ITM832 Road Map Q&A: SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management Product Road Map Q&A (1hr) 01:00 p.m. – 02:00 p.m. 
SPK9510 Q&A Session Tailoring SAP Netweaver Landscape Management Networking Session (30min) 02:00 p.m. – 02:30 p.m. 
SPK9571 Simple and Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Networking Session (30min) 02:30 p.m. – 03:00 p.m. 
SPK10023 Post Copy Automation (PCA) for BW on HANA Networking Session (30min) 03:00 p.m. – 03:30 p.m. 
SPK9595 Q&A – SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Networking Session (30min) 04:00 p.m. – 04:30 p.m. 
ITM204 Post-Copy Automation for SAP NetWeaver BW System Landscapes Lecture (1hr) 04:30 p.m. – 05:30 p.m. 
ITM129 Simple and Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Lecture (1hr) 05:45 p.m. – 06:45 p.m. 
Session ID Title Session Type Day Time
Thursday, October 24, 2013
ITM160 Hands-On with SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Hands-On Workshop (2hr) 08:00 a.m. – 10:00 a.m. 

To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply