Skip to Content

SAP Teched Amsterdam VCM Sessions

Hello everyone, below you can find an overview of all the VCM sessions happening at SAP Teched Amsterdam.

This is a great chance to talk to us, ask questions and learn about SAP Landscape Virtualization Management and

Cloud Appliance Library.

We are definitely looking forward to talk to you there.

http://www.sapteched.com/2013/emea/home.htm

VCM Sessions

Sessions
Session ID Title Session Type Day Time
Tuesday, November 05, 2013
ITM832 Road Map Q&A: SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management Product Road Map Q&A (1hr) 11:00 a.m. – 12:00 p.m. 
ITM300 Tailoring SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management to Your Needs Lecture (1hr) 12:15 p.m. – 01:15 p.m. 
SPK9515 Q&A: Tailoring SAP NetWeaver Landscape Management Networking Session (30min) 01:30 p.m. – 02:00 p.m. 
ITM160 Hands-On with SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Hands-On Workshop (2hr) 02:30 p.m. – 04:30 p.m. 
Session ID Title Session Type Day Time
Wednesday, November 06, 2013
ITM129 Simple and Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Lecture (1hr) 09:45 a.m. – 10:45 a.m. 
ITM204 Post-Copy Automation for SAP NetWeaver BW System Landscapes Lecture (1hr) 11:00 a.m. – 12:00 p.m. 
SPK9585 Q&A: Simple&Fast Deployments of SAP Solutions in the Virtual Private Cloud Networking Session (30min) 11:30 a.m. – 12:00 p.m. 
SPK9598 Q&A: Landscape Virtualization Management 2.0 – Live in Action Networking Session (30min) 12:00 p.m. – 12:30 p.m. 
Session ID Title Session Type Day Time
Thursday, November 07, 2013
ITM203 SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 – Live in Action Lecture (2hr) 08:30 a.m. – 10:30 a.m. 
ITM160 Hands-On with SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management 2.0 Hands-On Workshop (2hr) 11:00 a.m. – 01:00 p.m. 
SPK9518 Q&A: Tailoring SAP Netweaver Landscape Management Networking Session (30min) 02:00 p.m. – 02:30 p.m. 
SPK9597 Q&A: Landscape Virtualization Management 2.0 – Live in Action Networking Session (30min) 02:30 p.m. – 03:00 p.m. 
ITM832 Road Map Q&A: SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management Product Road Map Q&A (1hr) 05:00 p.m. – 06:00 p.m. 
Speakers
Lee Martin – SAP Lee Martin is Product Manager for SAP Netweaver Landscape Virtualization Management.
Markus Winter – SAP Dr. Markus Winter has been working in the field of IT, Virtualization & Cloud for the last 13 years and has driven this topic within SAP since then. He is leading the Virtualization & Cloud Management product unit as Chief Product Owner.
Michael Hesse – SAP Michael Hesse works as a Product Manager out of the Virtualization and Cloud Management team at SAP. Before he joined SAP he worked for VMware. Main topics of interest LVM, virtualization and cloud computing.
/
http://www.sapteched.com/2013/emea/home.htm
Be the first to leave a comment
You must be Logged on to comment or reply to a post.