Skip to Content

Here’s a sample agenda for the analytics sessions at SAPPHIRE NOW Madrid — see you there!

Tuesday, November 13, 2012
SAP Executive Keynote: Bill McDermott and Jim Hagemann Snabe with Guest Tim Minahan Keynote Tue., 09:00 a.m. – 11:00 a.m. Keynote Area, Hall 6
BA3300 Drive Innovation and Growth with Intelligent Data 20-Minute Presentation Tue., 01:00 p.m. – 01:20 p.m. Analytics Theater
BA3311 Get the Inside Story of Deloitte’s Implementation of SAP HANA 20-Minute Presentation Tue., 02:00 p.m. – 02:20 p.m. Analytics Theater
BA3302 Bake to Perfection with a Business Planning Solution Powered by SAP HANA 20-Minute Presentation Tue., 03:00 p.m. – 03:20 p.m. Analytics Theater
BA3307 Reduce Access Risks While Decreasing Costs 20-Minute Presentation Tue., 04:00 p.m. – 04:20 p.m. Analytics Theater
BA3640 See How StatOil Integrates Analytics Into Every Business Process 20-Minute Presentation Tue., 04:30 p.m. – 04:50 p.m. Analytics Theater
BA3316 Tame Big Data with Better Information Management and Data Warehousing 30-Minute Panel Discussion Tue., 05:00 p.m. – 05:30 p.m. Analytics Theater
Wednesday, November 14, 2012
BA3312 Extract More Value from Your Business Intelligence Solutions 30-Minute Panel Discussion Wed., 10:00 a.m. – 10:30 a.m. Analytics Theater
BA3315 Drive Greater Business Value with Applied Analytics 30-Minute Panel Discussion Wed., 11:00 a.m. – 11:30 a.m. Analytics Theater
BA3310 Deploy Enterprise-Scale \”Big Data\” to Improve Customer Insight 20-Minute Presentation Wed., 01:30 p.m. – 01:50 p.m. Analytics Theater
BA3304 Share Nestlé’s Secret Ingredient for Transforming Global Performance 20-Minute Presentation Wed., 02:30 p.m. – 02:50 p.m. Analytics Theater
BA3314 Manage Risk More Effectively with Innovative Technology 30-Minute Panel Discussion Wed., 03:00 p.m. – 03:30 p.m. Analytics Theater
BA3305 Reduce Risk and Cost with Standardized Import and Export Processes 20-Minute Presentation Wed., 04:30 p.m. – 04:50 p.m. Analytics Theater
Thursday, November 15, 2012
BA3653 Understand Key Trends in Analytics 20-Minute Presentation Thu., 10:00 a.m. – 10:30 a.m. Analytics Theater
BA3313 Meet the Next Generation of Strategic Planning Now 30-Minute Panel Discussion Thu., 11:00 a.m. – 11:30 a.m. Analytics Theater
BA3308 Harness the Power of Analytics to Gain Deeper Insight Into Your Operations 20-Minute Presentation Thu., 01:30 p.m. – 01:50 p.m. Analytics Theater
BA3639 Drive Innovation Through Analytics and SAP HANA 30-Minute Panel Discussion Thu., 02:00 p.m. – 02:30 p.m. Analytics Theater
BA3334 Revolutionize Performance Management in Your Company Demo Theater Thu., 03:00 p.m. – 03:20 p.m. Analytics Demo Theater
BA3678 Run Your Business Faster and Better with Analytics 20-Minute Presentation Thu., 04:00 p.m. – 04:20 p.m. Analytics Theater
BA3309 Customers Harness Innovative Analytics to Improve Decision Making 20-Minute Presentation Thu., 04:30 p.m. – 04:50 p.m. Analytics Theater
SAP Executive Keynote: Vishal Sikka Keynote Thu., 05:30 p.m. – 06:30 p.m. Keynote Area, Hall 6
Preconcert Happy Hour Evening Event Thu., 06:30 p.m. – 08:00 p.m. Hall 8 and 10
Evening Celebration Night Concert with SUPERTRAMP Evening Event Thu., 08:45 p.m. – 10:15 p.m. Hall 6
To report this post you need to login first.

Be the first to leave a comment

You must be Logged on to comment or reply to a post.

Leave a Reply