Skip to Content

Key Concept: Adding Widgets on WEB UI Home page.

The CRM WebClient UI provides a new dimension of user experience by enabling users without deep technical knowledge to work with the SAP CRM solution. Whenever the user logs on to the WEB UI on the home page if the user like to see some web page (Google.com or Weather etc) the below configuration is required so as to activate the Widgets on SAP CRM 7.0 WEB UI.

I’ve included the configuration in Adding Widgets on WEB UI home page WIKI.

To report this post you need to login first.

5 Comments

You must be Logged on to comment or reply to a post.

  1. Dany Dan
    Hi,
    I had done all what you mentioned. But i am not able to see the page.
    Cud you please explain the last 2 steps clearly? I had gone to the personalize widgets for the 2nd time and i can see that my link is under ‘Displayed links’. But still cannot see the page.
    Can you tell me where i cud be wrong.
    (0) 
    1. Vinod Reddy Post author
      After seeing the Google Link under Displayed link, go back to home page and click on Personalize button.

      From the work area select drop down list select the Google page.

      (0) 
      1. Dany Dan
        Hi,
        I clicked on the Personalize button on home page. But i cant see any work area here.Its showing up the Available Links & Displayed links paage again.

        I only see the same page again with Can you please be more specific about the navigation
        (0) 
        1. Vinod Reddy Post author
          Hi,

          Once you have selected the Google page into the displayed links in the personalization. Go back to home page click on rinch(personalize) where you can select the different assignment blocks like MyOpen Task, Alerts etc from the drop down list select the Google link and save the settings.

          now the Google page is displayed.

          Regards
          Vinod

          (0) 
  2. Wolfgang Mayer
    Hi Vinod,

    I’ve performed the steps you’ve mentioned, however, the widget “Google” is only shown as text in the widget block – even not shown as clickable hyperlink. Do you know what might went wrong? I’m running CRM 7.0 EhP1.

    Regards

    Wolfgang

    (0) 

Leave a Reply